Veilig Vervoer

Bij onze Buitenschoolse Opvang (BSO) zorgen we ervoor dat de overgang van school naar de opvang soepel en veilig verloopt voor alle kinderen. Onze vaste Pedagogisch Medewerkers (pm-ers) staan altijd klaar om de kinderen persoonlijk op te halen, voordat de school uit is. De kinderen zien altijd een vertrouwd gezicht dat hen begeleidt naar de BSO. Voor extra veiligheid dragen de kinderen, voordat ze naar de BSO gaan, een herkenbaar veiligheidshesje.

We bedienen meerdere scholen in Maarssenbroek en zorgen voor diverse ophaalmethoden, allemaal met het hoogste niveau van veiligheid en vertrouwdheid.

Te voet: Samen met een volwassene lopen de kinderen van school naar de BSO, waarbij ze gezellig kunnen kletsen en genieten van het buiten zijn.

Met auto: Onze BSO beschikt over twee eigen veilige busjes, waarmee we de kinderen naar de opvang brengen. Hierbij staat hun veiligheid voorop.

Met taxi: Voor extra flexibiliteit maken we ook gebruik van een taxibusje wanneer onze eigen bussen vol zitten. Altijd is er een vertrouwde pm-er aanwezig, zodat de kinderen nooit bij een “vreemde” chauffeur in de auto stappen.

Met fiets: Als een kind oud genoeg is, de route veilig is en de ouders akkoord gaan, mogen ze ook op de fiets naar de BSO komen. Uiteraard houden we hierbij rekening met de verkeersveiligheid.

NB: Omdat het vervoer strak en veilig georganiseerd moet zijn, is het van groot belang dat we precies weten welke kinderen er gehaald moeten worden. Ouders geven eventuele aanmeldingen of afmeldingen telefonisch door, zodat we altijd goed geïnformeerd zijn over wie er op welk moment aanwezig zal zijn. Veiligheid en vertrouwen staan voorop bij onze BSO, en we zorgen er graag voor dat alle kinderen elke dag met een glimlach kunnen genieten van hun tijd bij ons.

terug naar eerdere pagina