Ruime Accommodatie

Wij vinden het belangrijk dat kinderen worden verzorgd en kunnen spelen op een veilige, kindvriendelijke en ruime locatie. Wij beschikken over een ruimte die aan al deze voorwaarden voldoet en ontvangen dagelijks kinderen:

Op de derde etage van het winkelcentrum,  in een binnenruimte van circa 1000m² en een aansluitende buitenspeelruimte van 250 m².

Op de eerste etage van het winkelcentrum, in een binnenruimte van circa 200m² en een aansluitende buitenspeelruimte van 125 m².

Beide locaties zijn overzichtelijk, ruimtelijk, en met veel glas ingericht. Vanaf elke plek in beide dagverblijven en Bso zijn de groepen en ruimtes te zien waar de kinderen worden opgevangen.

Het kindercentrum 3e etage is opgedeeld in diverse activiteitenplekken t.w. 5 Stamgroepen dagopvang 0 tot 4 jaar, een Speelzaal, 2 stamgroepen BuitenSchoolseOpvang 4 tot 12 jaar, 1 stamgroep PeuterSpeelzaal 2 tot 4 jaar (’t Speelhuis) en een Buitenspeelplaats.

Overige faciliteiten horende bij het Kindercentrum zijn ruim entree met garderobe, magazijn/wasruimte, personeelsruimte/vergaderruimte en kantoor.

Het dagverblijf 1e etage Dependance is opgedeeld in diverse activiteitenplekken t.w. 2 Stamgroepen 0 tot 4 jaar, een kindertheater en een Buitenspeelplaats.

NB: Het is voor ons erg belangrijk dat wij veiligheid van kinderen kunnen garanderen. Het Kindercentrum is dan ook niet toegankelijk is voor mensen die geen kinderen op het Kindercentrum geplaatst hebben. Toegang tot het kinderdagverblijf alleen mogelijk via (bij elke deur) camerabewaking en met cijfersloten beveiligde deuren (ouders krijgen de pincode, deze wisselt elke 6 maanden).

terug naar eerdere pagina