Ruime Accommodatie

Wij hechten enorm veel waarde aan de veiligheid en het welzijn van de kinderen die wij dagelijks ontvangen. Daarom hebben wij gezorgd voor een ruime, kindvriendelijke en veilige omgeving op onze twee locaties in het winkelcentrum:

Op de derde etage hebben we een binnenruimte van circa 1000m² en een aansluitende buitenspeelruimte van 250 m².

Op de eerste etage hebben we een binnenruimte van circa 200m² en een aansluitende buitenspeelruimte van 125 m².

Beide locaties zijn overzichtelijk, ruimtelijk en transparant ingericht met veel glas, waardoor ouders vanaf elke plek de groepen en ruimtes kunnen zien waar hun kinderen worden opgevangen.

Het kindercentrum op de derde etage biedt verschillende activiteitenplekken, waaronder 5 stamgroepen voor dagopvang van 0 tot 4 jaar, een speelzaal, 2 stamgroepen voor Buitenschoolse Opvang van 4 tot 12 jaar, 1 stamgroep voor de Peuterspeelzaal van 2 tot 4 jaar (’t Speelhuis) en een buitenspeelplaats.

Daarnaast beschikken we over aanvullende faciliteiten, zoals een magazijn/wasruimte, personeelsruimte/vergaderruimte, meerdere werkplekken voor administratieve taken en een kantoor

Op de eerste etage, onze Dependance, zijn er 2 stamgroepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar, een kindertheater en een buitenspeelplaats.

Om de veiligheid van de kinderen te waarborgen, is het Kindercentrum alleen toegankelijk voor ouders en geautoriseerd personeel. We hebben camerabewaking bij elke deur en beveiligde deuren met cijfersloten waar ouders een persoonlijke pincode voor krijgen, die elke 6 maanden wordt gewijzigd.”

Door deze aanpassingen zijn we professioneel en ook vriendelijke, waarbij altijd de nadruk ligt op de zorg voor de kinderen en de veilige omgeving waarin zij worden opgevangen.

terug naar eerdere pagina